Onze werkwijze

Afstemming

Samen met onze opdrachtgevers bespreken wij, aan de hand van de specifiek voor hen geldende situatie, de behoefte, wensen en ideeën op het gebied van leermiddelenontwikkeling en/of -publicatie in eigen beheer. Ook tijdens de uitvoering van opdrachten zijn wij regelmatig met onze opdrachtgever in contact: wij bespreken de voortgang, toetsen of de opdracht naar wens wordt uitgevoerd en waar nodig stellen wij zaken bij.

Auteursrechten

In tegenstelling tot wat het geval is bij reguliere (educatieve) uitgeverijen behouden onze opdrachtgevers alle (auteurs)rechten op de door hen ontwikkelde content. 

Partners

Met het oog op het specialistische karakter van een aantal onderdelen van onze dienstverlening voeren wij niet alle diensten zelf uit. Wij beschikken over een groot netwerk aan specialisten met wie wij samenwerken, zoals educatieve vormgevers en printpartners. Afhankelijk van de kenmerken van een project en de wensen van onze klant kiezen wij zorgvuldig die partners die voor dat specifieke project het beste resultaat kunnen bewerkstelligen.

Naar boven